Muziek

In de nieuwe single ‘Jij brengt kleur in mijn leven’ van Julian Stuiver bezingt hij de liefde van zijn leven !

Al vanaf zijn achtste is Julian bezig met zijn zangcarrière. Al die jaren heeft zijn vader hem gesteund door alles voor hem te regelen, hem naar optredens te brengen en overal te begeleiden. ‘Zonder mijn vader was ik nooit zover gekomen, ik heb alles aan hem te danken!’ vertelt Julian . Zijn vorige single “Hé Pap!” was dan ook een eerbetoon aan zijn vader
.
Nu met de juiste mensen om hem heen die de taak van zijn vader met z’n allen hebben overgenomen is er de nieuwe hitsingle “Jij brengt kleur aan mijn leven”. De officiële release datum is 21 maart en de releaseparty is 1 april bij Zaal Adelaars in Helmond.

Bijna 21 jaar oud en evengoed al met een bak ervaring, want hij heeft verschillende singles uitgebracht. Hij werkt al jaren samen met producer Frank van Etten. Zo is de single ‘Als ik in je ogen kijk’ regelmatig op de radio te horen. Daarnaast was Julian als 12-jarig jongetje te zien en horen in Holland’s Got Talent waar hij de halve finale haalde. Ook daar werd hij geroemd vanwege het feit dat hij mensen kan raken met zijn stem.

Deze single is geschreven en geproduceerd door Kees tel

Meer informatie Julian Stuiver : Facebook Julian Stuiver