Muziek

Danny Everett blaast oude nummer 1 hit van Nick Mackenzie nieuw leven in !

Na een drukke muziekperiode in 2016 en 2017 als ook het uitbrengen van een 2Cd albums voor het goede doel (Kika) met bekende artiesten als Dick van Altena (Major Dundee), Dries Holten (Sandra & Andres), en de helaas veel te vroeg overleden zanger Riem de Wolff (The Blue Diamonds), vindt zijn management bureau (WMR Productions) uit Leidschendam dat het weer tijd wordt voor het uitbrengen van een gezellige Nederlandstalige Cd single.


Het is een bekend deuntje wat als single nog nooit eerder is uitgebracht in Nederland. Henk Van Broekhoven (alias John Spencer) heeft de Engelse tekst geschreven en 30 jaar geleden was het in Duitsland een nummer 1 hit. In België heeft dit liedje eveneens de hoogste plaats bereikt en Danny Everett gaat met zijn cd-vertolking proberen de Nederlandse hitparade te veroveren met een nieuwe videoclip en de plug zal door niemand minder dan Dennis van der Kraan van Score Promotions i.s.m. UltimateDisk verzorgd worden.

Op verzoek van Danny Everett heeft John Spencer speciaal een Nederlandse tekst geschreven met een vrolijke accordeon partij. John Spencer en Mabi Recordings (Mario Biesmans - arrangementen) hebben samen de productie voor hun rekening genomen. Het eindresultaat laten wij over aan alle fans en kenners in de muziekwereld.

Danny Everett is geen onbekende in het Rock & Roll, Nederlandse en Seventies circuit en heeft al meer dan 17 CD albums op zijn naam staan. Hij heeft gewerkt voor Corry Konings, duetten opgenomen met Albert West, Dick van Altena, Andres, Riem de Wolff, Edu Schalk (Entertainers) en Video Interviews gedaan voor Corry Konings met Marco Borsato, Imca Marina, Koos Albers, Dennie Christiaan, Mieke, Benny Neyman en Emile Hartkamp.

Bijna iedereen kent dit bekende deuntje en zingt het refrein mee uit volle borst met de uitspraak ‘Koekkoek’. De titel? ‘Hello Good Morning, Hoe Gaat Het?’

Website Danny Everett: www.Dannyeverett.nl