Muziek

Nieuwe single Duo Toe Maar - Waar is Anton!

Duo Toe Maar het Brabantse familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient. "Heb ik jou op Tinder gezien” is de titel van het nummer waar het kersverse duo vorig jaar mee scoorde.


Het carnavalsnummer bracht het duo in de studio van 3FM. Op televisie schonk RTL Boulevard o.a. aandacht aan Duo Toe Maar.

Dat het duo ook aankomende carnaval weer van zich laat horen is dan ook geen verrassing. Ze zijn de studio ingedoken voor een nieuwe feest single. Tijdens aankomende carnaval zal je veelvuldig de kreet horen “Waar is Anton?” Dit is dan ook meteen de nieuwe titel van de feest- en carnavalssingle van Duo Toe Maar. “Waar is Anton” is opgenomen en geproduceerd in de SonicSolutions studio.

Natuurlijk is er ook een videoclip opgenomen bij de feestsingle en is de single te downloaden op de bekende portals. Duo Toe Maar hoopt ook aankomende carnaval weer voorop te gaan in de polonaise !!

Website Duo Toe Maar : www.duotoemaar.nl